Weessies Installatietechniek Jeanet en Wildrik

Over Weessies

Weesies Installatietechniek is het bedrijf van Wildrik en Jeanet Weessies, opgericht in 2002. Wildrik is het technische gezicht van ons bedrijf en Jeanet staat u graag persoonlijk te woord via telefoon en e-mail.

Cv-ketel specialist
Met meer dan 20 jaar ervaring in de installatietechniek in heel Groningen en Noord-Drenthe, is Wildrik Weessies een echte vakman. Hij is een specialist als het aankomt op het installeren en onderhouden van uw cv-ketel, combiketel of warmwatertoestel. Weessies heeft ervaring met alle voorkomende merken ketels en is altijd op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen.

Zonne-energie
Wij hebben veel specialistische kennis in huis op het gebied van zonne-energie en zijn sinds augustus 2012 aangesloten bij de Bespaarinstallateur. Dit zorgt ervoor dat wij tegen een gunstige prijs een grote diversiteit aan zonnepanelen, zonneboilers en andere zonne-energieproducten kunnen aanbieden.

Andere diensten
Weessies Installatietechniek is een allround installateur Weessies Installatietechniek is een allround installateur; ook voor elektra, watertechniek (badkamers, sanitair, waterontharders), gasinstallaties, service en onderhoud bent u bij Weessies aan het juiste adres. Grote en bijzondere opdrachten voeren wij eventueel uit in samenwerking met een van onze zorgvuldig geselecteerde partners.

Kwaliteit en advies op maat
Weessies staat bekend om de persoonlijke aandacht voor de klant. Wij geven u graag advies dat is toegespitst op uw situatie, waarbij aandacht is voor kwaliteit en voor energiebesparende mogelijkheden. Goed voor het milieu én goed voor uw portemonnee!

Bij ons bent u aan het juiste adres voor expertise op het gebied van:


Ook voor andere diensten (waaronder elektra, watertechniek, gasinstallaties, renovatieprojecten en energie prestatie adviezen) kunt u bij ons terecht.

Meer weten?
Wij helpen u graag. Wilt u meer informatie, heeft u een specifieke vraag over een van onze diensten of wilt u vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op.


 
Weessies Installatietechniek Adresgegevens
Adresgegevens & algemene voorwaarden van Weessies
Burgemeester van
Roijenstraat oost 105
9602 CD Hoogezand
Telefoon: 0598 - 321 932
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemene voorwaarden
Weessies Installatietechniek Twitter, Facebook en LinkedIn
Twitter, Facebook en LinkedIn Weessies
Twitter Weessies
Facebook Weessies
LinkedIn Weessies
Weessies Installatietechniek Informatie en Offertes
Informatie of een offerte?
Wij bellen u snel terug!

Naam
Vul uw naam in a.u.b.
Telefoon
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in.