Weessies Installatietechniek Water

Water

Een goede watervoorziening is bij elk bedrijf en elk huishouden van belang. Of het nu gaat om een nieuwe installatie, een aanpassing van uw bestaande installatie of om onderhoud; bij Weessies kunt u terecht.  

Weessies geeft u advies over het voor u optimale systeem voor de koud- en warmwatervoorziening. Hierbij kijken we naar het aantal en de aard van de tappunten, waarbij een zo gunstig mogelijk energie- en waterverbruik ons uitgangspunt is. Uiteraard houden we ook rekening met de wettelijke voorschriften ter preventie van legionellabesmetting.

Weessies Installatietechniek is door de Stichting Erkenning Installatiebedrijven (SEI) erkend als vakbekwaam voor watertechnische installaties.


Waterontharders
Weessies Installatietechniek is erkend dealer van Aquasoft waterontharders.

Weessies  Installatietechniek is erkend dealer van Aquasoft waterontharders Sommige mineralen in uw leidingwater, zoals calcium en magnesium, kunnen zich in de vorm van kalksteen vasthechten aan uw leidingen, kranen en verwarmingselementen. Deze kalksteenafzetting kan uw dure apparatuur, zoals uw wasmachine, vaatwasser en boiler ernstig aantasten. Ook kunnen uw koffiezetapparaat, strijkijzer en douchekop hierdoor verstopt raken.

Een wateronthardingsysteem haalt de mineralen die schadelijke kalksteen veroorzaken uit het water. Dit zorgt ervoor dat uw apparaten energiezuiniger presteren en veel langer meegaan. Daarnaast geeft douchen of baden in zacht water u een schoon en fris gevoel. Ook behoren zeepaanslag in de badkuip of op de tegels van uw douchecel met zacht water tot het verleden.


Weessies Installatietechniek voor de inrichting van een complete badkamer of de installatie van  los sanitair Badkamer &  Sanitair
Bij de inrichting van een compleet nieuwe badkamer komt veel kijken. Er moeten leidingen worden gelegd, tegels gezet en soms ook wanden worden verplaatst. De installatie van uw badkamer is vakwerk en vraagt daarom om een vakkundig installateur, die u garandeert dat het geleverde werk ook echt vakwerk is!

Of het nu gaat om de inrichting van een complete badkamer of de installatie van los sanitair, Weessies Installatietechniek levert kwaliteit.


Meer informatie
Mail of bel ons voor een afspraak, zodat wij u persoonlijk kunnen adviseren of u uitgebreide informatie kunnen toesturen over ons aanbod.
 
Weessies Installatietechniek Adresgegevens
Adresgegevens & algemene voorwaarden van Weessies
Burgemeester van
Roijenstraat oost 105
9602 CD Hoogezand
Telefoon: 0598 - 321 932
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemene voorwaarden
Weessies Installatietechniek Twitter, Facebook en LinkedIn
Twitter, Facebook en LinkedIn Weessies
Twitter Weessies
Facebook Weessies
LinkedIn Weessies
Weessies Installatietechniek Informatie en Offertes
Informatie of een offerte?
Wij bellen u snel terug!

Naam
Vul uw naam in a.u.b.
Telefoon
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in.