Warmte & Verwarming

Weessies Installatietechniek Gas

Gas

Weessies Installatietechniek is door de Stichting Erkenning Installatiebedrijven (SEI) erkend als vakbekwaam gasinstallateur.


Gasleidingen & Gasinstallaties
Regelmatig constateren wij dat een gasleiding onder de vloer zwaar verroest is en er op verschillende plaatsen zelfs gaslekkages zijn ontstaan. Dit betekent niet alleen dat er op die manier vele kubieke meters gas per jaar verloren gaan (met de daarmee gepaard gaande energie- en geldverspilling), maar ook dat dit vervelende en gevaarlijke situaties voor u kan opleveren.

Het is belangrijk om te weten dat u als huiseigenaar zelf verantwoordelijk bent voor de gasleiding onder uw huis vanaf de gasmeter. Om de kwaliteit van uw gasleiding en gasinstallatie te bepalen kunnen wij voor u een controle uitvoeren. Daaruit blijkt of er delen van de gasleiding aan vervanging toe zijn en of er sprake is van eventuele gaslekkages.

Blijkt uw oude stalen gasleiding aan vervanging toe? Dan kunnen wij die voor u vervangen door bijvoorbeeld moderne kunststoffen leidingen.


Gasverbranden Gashaarden
Weessies kan zelfstandig, via een winkelketen of via een aannemer een gashaard bij u plaatsen. Een stijlvolle manier om bijvoorbeeld uw huis- of slaapkamer te verwarmen. Daarbij zorgen wij er natuurlijk voor dat de leidingen keurig in de muur worden weggewerkt.

Wilt u zorgeloos en comfortabel blijven genieten van uw gashaard? Met ons serviceabonnement bent u verzekerd van jaarlijks onderhoud en daarmee van een goede en veilige werking van uw gashaard.


Meer informatie?
Neem contact op voor een persoonlijk advies, een controle van uw gasleidingen of de installatie van een behaaglijke gashaard. Wij zijn u graag van dienst.
 
Weessies Installatietechniek Adresgegevens
Adresgegevens & algemene voorwaarden van Weessies
Burgemeester van
Roijenstraat oost 105
9602 CD Hoogezand
Telefoon: 0598 - 321 932
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemene voorwaarden
Weessies Installatietechniek Twitter, Facebook en LinkedIn
Twitter, Facebook en LinkedIn Weessies
Twitter Weessies
Facebook Weessies
LinkedIn Weessies
Weessies Installatietechniek Informatie en Offertes
Informatie of een offerte?
Wij bellen u snel terug!

Naam
Vul uw naam in a.u.b.
Telefoon
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in.