Warmte & Verwarming

Weessies Installatietechniek Verwarming

Verwarming

U kunt uw huis op veel verschillende manieren verwarmen. U heeft de keuze uit vloerverwarming, luchtverwarming of een centraleverwarmingssysteem met radiatoren op verschillende plaatsen in huis.

Om te voorkomen dat u een systeem laat aanleggen waarbij veel warmteverlies optreedt, is het belangrijk om u goed te laten informeren. Bij Weessies bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij kijken graag samen met u welk systeem het beste bij uw huis, uw wensen en uw budget past.

Lees verder voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden, of neem meteen contact op.

Weessies vloerverwarming

Vloerverwarming
Vloerverwarming is een type verwarming dat in de vloer is ingebouwd. Het gemakkelijkst is om dit meteen bij de bouw of renovatie van een huis te laten doen, maar het is ook mogelijk om de verwarming in een bestaande vloer aan te laten leggen. Wij hebben verschillende soorten en merken vloerverwarming in ons assortiment.Weessies luchtverwarming Luchtverwarming
Luchtverwarming is een vorm van verwarming waarbij geen water of andere vloeistoffen nodig zijn om warmte af te geven. Het systeem kan dienst doen als verwarming als het koud is, maar ook als airconditioning als het warm is. Luchtverwarmingssystemen zorgen voor een gezond klimaat in huis en zijn vaak heel energiezuinig.

Weessies installatietechniek is met name gespecialiseerd in plaatsing, vervanging en onderhoud van Brink Luchtverwarmingstoestellen.


Radiatoren
Weessies radiatoren Radiatoren zijn onderdeel van een centraleverwarmingssysteem. Nadat een cv-ketel of combiketel geplaatst is, is het belangrijk om te kiezen voor de juiste radiator op de juiste plek. Natuurlijk moet een radiator voldoende capaciteit hebben om de ruimte te verwarmen. Radiatoren geven echter niet alleen warmte, maar ze zijn ook onderdeel van uw interieur en daarom is het heel belangrijk om een model te kiezen dat past bij het design van de kamer waarin deze geplaatst wordt.

Weessies Installatietechniek komt graag bij u langs om u te adviseren. Wij hebben een ruime keus in stijlvolle radiatoren van verschillende merken.

Weessies Installatietechniek Adresgegevens
Adresgegevens & algemene voorwaarden van Weessies
Burgemeester van
Roijenstraat oost 105
9602 CD Hoogezand
Telefoon: 0598 - 321 932
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemene voorwaarden
Weessies Installatietechniek Twitter, Facebook en LinkedIn
Twitter, Facebook en LinkedIn Weessies
Twitter Weessies
Facebook Weessies
LinkedIn Weessies
Weessies Installatietechniek Informatie en Offertes
Informatie of een offerte?
Wij bellen u snel terug!

Naam
Vul uw naam in a.u.b.
Telefoon
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in.